Gepubliceerd op:
1
oktober
2021

Marthe Opdebeeck is studente verpleegkunde en een vertrouwd gezicht in wzc Bosbeekhof als jobstudent. Op 21 juli was ze te zien in een TV-spotje als één van de COVID-helden.

Op 21 juli tijdens het défilé op tv-zender Eén, werden een aantal spotjes  getoond over COVID-helden. Het productiehuis dat de nationale feestdag in beeld bracht, kwam bij de voorbereiding ervan terecht bij Marthe Opdebeeck, studente verpleegkunde. Als jobstudent is zij een vertrouwd gezicht in wzc Bosbeekhof en we waren dan ook fier dat zij deze locatie gekozen had voor opname van het spotje.

Hoe kwam men bij jou terecht voor dit spotje?

Het productiehuis van de nationale feestdag had contact opgenomen met mijn hogeschool, Thomas More campus Mechelen, met de vraag of er enkele studenten het profiel hadden om als student verpleegkunde geïnterviewd te willen worden. Zo kwamen enkele docenten bij mij terecht en vroegen of ik dit zag zitten. Het was een bijzondere ervaring om eens in de spotlight te komen en geïnterviewd te worden. Het was allemaal heel professioneel, iets wat ik nog nooit meegemaakt had. Iedereen was ook zo vriendelijk. Op de nationale feestdag werd ik verwacht voor een concert in het museum van de verpleegkunde, dit maakte de ervaring helemaal compleet.

Kreeg je veel reacties nu je een BV bent?

Vooral familieleden hebben naar de uitzending gekeken. Zij waren wel enthousiast over het hele gebeuren en dat iemand van onze familie op tv kwam.

Waarom heb je gekozen om verpleegkunde te gaan studeren?

Zorg en wetenschap hebben me altijd aangesproken, verpleegkunde bleek de ideale combinatie waar ik mijn passie in gevonden heb.

Je werkt al 2,5 jaar als jobstudent bij ons, zowel in het weekend als in de vakanties. Wat kan je hierover vertellen aan kandidaat-weekendwerkers?

Ik heb in Bosbeekhof veel ervaring kunnen opdoen die altijd waardevol zal blijven in mijn verdere carrière. Er hangt altijd een gezellige, huiselijke en vertrouwde sfeer waarin we als jobstudent gestimuleerd worden het beste uit onszelf te halen.

Mijn laatste dagen als jobstudent in wzc Bosbeekhof zijn aangebroken en daarom wil ik van deze gelegenheid nog gebruik maken om mijn collega’s van de Tuinwijk te bedanken. Ze hebben me steeds ondersteund in mijn groeien en zelfstandiger weten worden doorheen de jaren. MERCI! 

Foto's: opdrachtgever: De Kanselarij van de Eerste Minister - fotograaf: Jo Exelmans

Ken je iemand die in de voetsporen van Marthe wil treden en bij ons wil werken als jobstudent? Laat hem of haar dan zeker met ons contact opnemen! Op de links hiernaast vind je meer info.