Gepubliceerd op:
9
juni
2022

Zorgbedrijf Rivierenland opent op 11 en 12 juni het nieuwe lokaal dienstencentrum De Plek, op de woon-zorgsite Bosbeekhof in Sint-Katelijne-Waver. Voor het Zorgbedrijf is dit al het vijfde lokaal dienstencentrum.

Zorgbedrijf Rivierenland opent op 11 en 12 juni het nieuwe lokaal dienstencentrum De Plek, op de woon-zorgsite Bosbeekhof in Sint-Katelijne-Waver. Voor het Zorgbedrijf is dit al het vijfde lokaal dienstencentrum. “Met een koffie en een babbel, warme maaltijden, een goed gevulde activiteitenkalender en vooral veel gezellig samenzijn belooft De Plek een ontmoetingsplaats te worden voor élke inwoner van Sint-Katelijne-Waver.”

Feestelijke inhuldiging

Het lokaal dienstencentrum De Plek werd op 7 juni ingehuldigd door politica en voormalig minister van Welzijn Mieke Vogels, Gabriella De Francesco, voorzitter van Zorgbedrijf Rivierenland, Jeroen Baeten, schepen van Sint-Katelijne-Waver en ondervoorzitter van Zorgbedrijf Rivierenland, Annelies Van Gaver algemeen directeur van Zorgbedrijf Rivierenland en Maddy Van Den Bergh, directeur van woonzorgcentrum Bosbeekhof. Op 11 en 12 juni worden de deuren voor iedereen open gezet tijdens een feestelijk opendeurweekend.

De Plek? Een ontmoetingsplek voor iedereen

"Dienstencentrum De Plek wordt een ontmoetingsplaats voor elke inwoner van Sint-Katelijne-Waver. De verbinding met de buurt enerzijds en met de bewoners van het woonzorgcentrum anderzijds is heel belangrijk. Iedereen moet hier aansluiting kunnen vinden", klinkt het bij Gabriella De Francesco, voorzitter van Zorgbedrijf Rivierenland.