Gepubliceerd op:
1
juli
2020

Geen maaltijden en bar in het dienstencentrum, de activiteiten zijn voorlopig opgeschort.

Vanaf maandag 19 oktober kunnen er geen maaltijden meer geserveerd worden in het lokaal dienstencentrum. Daarom kunnen de bezoekers vanaf dan terecht in het dienstencentrum om maaltijden af te halen of indien gewenst worden ze thuisgeleverd. Maandagochtend zullen alle bezoekers gecontacteerd worden door het lokaal dienstencentrum om hier alle informatie over te krijgen.

De bar kan uiteraard ook niet openblijven en uit voorzorg worden alle activiteiten opgeschort. Het lokaal dienstencentrum blijft wel open en de afspraken voor de pedicure en kapper gaan door. 1-op-1-afspraken kunnen ook blijven doorgaan. 

We hopen dat deze maatregelen helpen om de cijfers naar beneden te halen. Alleen door ons allemaal aan de richtlijnen te houden kunnen we samen dit virus verslaan. 

Dienstencentra blijven telefonisch bereikbaar

Alle bezoekers die kunnen bereikt worden, werden geïnformeerd over de wijzigingen.  De medewerkers van het lokaal dienstencentrum blijven telefonisch bereikbaar en waar nodig zullen zij huisbezoeken doen om noden te detecteren en op te lossen. Op die manier kunnen we de meest kwetsbare bezoekers toch de nodige zorg verlenen.

Geen maaltijden in de dorpen

De maaltijden in de dorpen zijn voor de rest van het jaar geannuleerd. De ingeschreven bezoekers zijn verwittigd.