Gepubliceerd op:
25
mei
2024

25 mei is het Dag van de Stagiair. Een dag die we bij Zorgbedrijf Rivierenland vieren met koffiekoeken, tekeningen, kaartjes, geschenken, lunches … en een welgemeende dankjewel!

Welgemeende dankjewel!

We weten het al langer dan vandaag: zonder stagiairs springen we niet ver. Stagiairs zijn een onmisbaar deel van onze familie. Met hun frisse blik, straffe energie en enthousiasme op de werkvloer, zijn ze niet alleen een waardevolle aanvulling op het team, ze zijn ook een bron van inspiratie en vernieuwing. Zij leren van ons en wij leren van hen. Dankzij hen blijft ook het Zorgbedrijf groeien en verbeteren. Daarom: een welgemeende dankjewel!

Om die bedanking kracht bij te zetten, werden de stagiairs in alle entiteiten verwend met koffiekoeken, tekeningen, geschenkjes, lunches, … Terecht verdiend!

Stagiair aan het woord

Thalia Misiedjan, student maatschappelijk werk aan AP Hogeschool, vertelt over haar stage bij WZC Bosbeekhof: "Ik werd vanaf het begin met open armen ontvangen door zowel de bewoners als het personeel. Daardoor voelde ik me snel thuis. Wat ik enorm waardeer aan Bosbeekhof, is hoe het personeel met de bewoners omgaat. Ze willen hen tot in de kleinste details leren kennen, zodat ze de zorg kunnen bieden die ze verdienen. Ik heb ontzettend veel geleerd over de bewoners zelf en hun dagelijkse routine.

Mijn mentor was altijd ontzettend vriendelijk tegen mij en toonde veel begrip. Ik waardeer haar geduld met mij en hoe ze mij altijd motiveerde om bepaalde dingen zelfstandig te doen. Ze heeft mij veel geleerd over de werking van het woonzorgcentrum en stond altijd klaar om belangrijke vragen te beantwoorden. Als ze het antwoord zelf niet wist, verwees ze mij door naar iemand die het wel wist."