Hoe wij voor onze medewerkers zorgen

Bij Zorgbedrijf Rivierenland zorgen we ook voor elkaar. Ontdek hier de mooie voordelen waar je als medewerker van geniet.

We heten je warm welkom

Wij zorgen graag voor een werkplek waar jij je echt thuis kan voelen. Vanaf je eerste dag. Daarom nemen we de tijd om je uitgebreid wegwijs te maken. We nemen je vragen weg en zorgen ervoor dat jij op een fijne manier kan landen in je nieuwe job. 

Je werk en privéleven in balans

Zorgbedrijf Rivierenland is met plezier een flexibele werkgever. Zo krijg je de kans om - naargelang je functie - met glij-uren te werken, om samen met je collega’s je variabele uurrooster in te plannen en aan loopbaansparen te doen. Halftijds, voltijds, deeltijds: elke denkbare tewerkstellingsbreuk is mogelijk. Je job zo handig mogelijk inpassen in jouw leven, daar willen we je maximaal bij helpen.

‘Samenroosteren’ voor medewerkers in een variabel uurrooster

Dankzij ons digitale systeem kan je samen met je team - in functie van de noden op je dienst - je uurrooster inplannen. Zo kan jij je maandelijkse werkrooster makkelijker inpassen in jouw leven. Hoe handig is dat?

Aantrekkelijke vergoedingen voor onregelmatige prestaties

Werk je in een variabel uurrooster? Voor werk op zaterdag (+ 50%) en zon- en feestdagen (+ 100%) voorzien wij aantrekkelijke vergoedingen. Want dat verdien je. 

Je kan tijd nemen voor wat het verschil maakt

De zorg die jij wil geven, kàn je hier geven. Want bij ons kan je echt de tijd nemen voor de kleine dingen die het verschil maken. Om een echte, hechte band op te bouwen. Zodat jij je goed voelt in je job, en de warme zorg kan bieden die bij je past.

Fijne extra’s vanaf je eerste werkdag

Geen wachttijden, bij ons krijg je meteen maaltijdcheques (€ 7,50 per dag) en een hospitalisatieverzekering vanaf dag één. Je geniet ook heel veel voordelen (o.a. bij winkels, reisorganisaties, culturele activiteiten) met de PlusPas en dankzij je lidmaatschap van GSD-V. Daarnaast vieren we graag jouw mijlpalen, met mooie premies voor een geboorte, huwelijk of pensioen.

Jouw talent in een ‘ster-rol’

Ben jij geboeid door dementie, werk je met je hele hart rond palliatieve zorgen of ligt je warme talent bij het bedenken van inspirerende activiteiten voor kinderen of senioren? Bij Zorgbedrijf Rivierenland werken we met ‘ster-rollen’: je krijgt de kans om jouw interesses of talenten volop te laten stromen in je job. Hier wordt je werk écht je passie.

De kracht van een huiselijke, maar grote organisatie

Samen met jou zoeken we graag naar de baan die helemaal bij je past. Dat kunnen we. Want bij Zorgbedrijf Rivierenland heb je ruim 700 collega’s, verspreid over een heel breed zorglandschap. Dat betekent dat je in onze organisatie vlot kan doorstromen. Naar een ‘ster-rol’, een andere job of zelfs naar een andere werkplek. Zo zorgen we samen voor werk op jouw maat.

Een vergoeding voor je woon-werkverkeer

Je geniet van de hoogst mogelijke fietsvergoeding of ontvangt een abonnement voor het openbaar vervoer. Al onze zorgcampussen en werkplekken zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij varen samen

De zorgsector in ons land staat onder druk. Maar daar proberen wij, samen en op een unieke, eigen manier wat aan te doen. Zo kiezen we resoluut voor een innovatieve arbeidsorganisatie, investeren we volop in de modernste zorgtechnologie en zijn we ontzettend trots op onze warme, fijne teamsfeer. Ook onze toffe personeelsdagen, de (team)activiteiten van onze gemotiveerde personeelskring River-Active & gezellige afterwork drinks zijn energiegevers.

We reiken je een uitgebreid vormingsaanbod aan

Bijleren en blijven groeien, daar is altijd ruimte voor bij Zorgbedrijf Rivierenland. Daarom organiseren we een interessant en breed vormingsaanbod voor medewerkers en leidinggevenden. We ondersteunen ook aanvragen voor Project 600 of een K-traject en bieden loopbaanbegeleiding aan.

 


Ontdek hier onze vacatures