dvz Hanswijk

Centrum voor dagverzorging De Roos richt zich specifiek tot personen met een mentale problematiek, bijvoorbeeld mensen met dementie. Het centrum voor dagverzorging is ondergebracht in Woonzorgcentrum Roosendaelveld, net als het dagverzorgingscentrum De Kade. Beide centra hebben een eigen werking, maar werken waar mogelijk samen.

Hanswijk straalt een huiselijke sfeer uit, waardoor de bewoners zich thuis voelen. Met vaste dagelijkse activiteiten bieden we onze gasten een bepaalde structuur. We houden daarbij rekening met de mogelijkheden en de interessegebieden van iedereen. We genieten samen van een ontbijt en middagmaal en voor ’s avonds krijgen alle bezoekers een brooddoos mee naar huis.

Het centrum voor dagverzorging is open van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 17 uur. Je bepaalt zelf hoe vaak je langskomt.

Hoe ziet een dagje De Roos er uit?

dvzc Hanswijk

  • Vanaf 8.30 uur verwelkomen we je met een kopje koffie, thee en een lekker ontbijt. We praten wat bij over het nieuws van de dag.
  • Rond 10 uur is er een eerste activiteit. We lezen samen de krant en maken tijd voor je persoonlijke verzorging.
  • Vanaf 11.30 uur gaan we aan tafel voor het middagmaal. Daarna is er tijd voor een verkwikkend middagdutje in onze comfortabele zetels.
  • Om 14 uur serveren we koffie of thee in de aanloop naar de namiddagactiviteit.
  • Afronden doen we om 16.30 uur en daarna gaat iedereen naar huis. Om 17 uur sluiten we de deuren.

Voorwaarden en prijs

Vervoer

Je familie regelt het vervoer van en naar het centrum voor dagverzorging. Je kunt ook een beroep doen op de Minder Mobiele Centrale (MMC).  

We beschikken over een aangepast busje als je geen eigen vervoer kunt regelen. 

Hoe aanvragen?

Je kunt een aanvraag indienen bij het centrum voor dagverzorging of contact opnemen met de zorgcoach.

Heb je nog vragen? Je bent altijd welkom om de sfeer eens te komen opsnuiven en ter plaatse je vragen te stellen. Maak eerst een afspraak, dan maken we graag de tijd voor je vrij om je goed te informeren. Lukt het niet om ons te bezoeken? Dan komen wij bij je langs om je vragen te beantwoorden.