Je wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar je woning is niet helemaal aangepast. Of je huis of tuin vragen te veel onderhoud. Dan is een seniorenwoning voor jou de ideale oplossing.
Je komt terecht in een aangepast, modern en comfortabel appartement dat onderhouds- en gebruiksvriendelijk en vlot toegankelijk is. Je kunt hier zelf je potje koken, je woning onderhouden, je huishouden beredderen of eventueel een beroep doen op gespecialiseerde dienstverlening, al dan niet van Zorgbedrijf Rivierenland. Je eigen meubelen geven je al snel een vertrouwd gevoel.

Zorgbedrijf Rivierenland beschikt over meer dan 280 woningen voor ouderen, waarvan 13 woongelegenheden die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers.

Bel of mail de zorgorganisatie of breng een bezoek aan de zorgcoach. De zorgcoach bespreekt verder alle aspecten met jou tijdens een bezoek.

Seniorenwoningen in Mechelen

Voorwaarden en prijs

Residentie Offendonk

Achter het Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver ligt Residentie Offendonk, met 35 moderne huurflats voor ouderen en mensen met een beperking.

Voorwaarden en prijs