Zorgbedrijf Rivierenland is een welzijnsvereniging, opgericht door het OCMW van Sint-Katelijne-Waver en het OCMW van Mechelen op 1 januari 2018. Beide OCMW's hebben een aantal van hun taken toevertrouwd aan het Zorgbedrijf. Op die manier willen zij verschillende vormen van zorg samenbrengen. Zorgbedrijf Rivierenland kan zo een permanente zorg of een zorgketen aanbieden aan de klanten. Via samenwerking bieden we een gespecialiseerde en efficiënte zorg.

Zorgbedrijf Rivierenland organiseert deze zorg samen met een 750 medewerkers. In alles wat we doen, laten we ons leiden door de drie kernwaarden van onze organisatie.

UNIEK

Elke mens is uniek en kan ten volle zichzelf zijn. We versterken iedereen in zijn eigenheid en mogelijkheden. Samen willen we verborgen dromen ontdekken en waarmaken.

SAMEN

Met elkaar verbonden, kunnen we groeien als mens en als organisatie. We versterken elkaar door samen te werken en samen te be-leven.

PASSIE & BEZIELING

Onze passie is mensen gelukkig maken. Bezielde zorg is zoveel meer dan een job. Het is in grote en kleine dingen élke dag het verschil maken.  

Lees meer over onze missie en onze visie