Woonzorgcentrum Hof van Egmont ligt in het centrum van Mechelen. We verwelkomen bewoners graag in een van de 6 woonwijken waar samen 186 woongelegenheden zijn. Er zijn ook kamers voor koppels zodat zij het leven samen kunnen verderzetten.

In Hof van Egmont verwelkomen we ook bewoners in kortverblijf. Hiervoor zijn er 10 kamers vrij gehouden. Hof van Egmont heeft speciale aandacht voor personen met dementie.

Bezoek de website van Hof van Egmont

Contacteer ons

Wil je een aanvraag doen tot opname in het woonzorgcentrum? Contacteer Hof van Egmont via

Zorgbedrijf Rivierenland probeert iedereen zo lang mogelijk in zijn/haar eigen woonomgeving te laten verblijven. Daarom bieden we verschillende opvangmogelijkheden aan zoals kortverblijf, dagverzorgingscentrum, nachtverblijf…

Je kan deze opties bespreken met een zorgcoach. Onze zorgcoaches zijn het centrale aanspreekpunt voor al jouw zorgvragen. Ze zoeken mee naar een gepast antwoord op jouw specifieke vraag.

Dagprijs

De dagprijs is de prijs die de bewoner per dag moet betalen. Deze is verschillend voor alleenstaanden en koppels en voor inwoners en niet-inwoners van Mechelen.

Bekijk de dagprijs en wat inbegrepen is in deze prijs.

Schriftelijke overeenkomst

Met iedere nieuwe bewoner sluiten we een overeenkomst af. Bekijk de schriftelijke opnameovereenkomst.

Interne afsprakennota

Als je in een woonzorgcentrum gaat wonen, maken we enkele afspraken. In de interne afsprakennota  vind je alle afspraken die gelden in het woonzorgcentrum.  

Goed om weten

Zoek je geen continue opvang en verzorging, maar opvang voor een bepaalde periode of beperkte zorg, dan biedt Zorgbedrijf Rivierenland ook alternatieven in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver: assistentiewoningen, seniorenwoningen of serviceflas, kortverblijf, nachtverblijf, dagverzorgingscentra en lokaledienstencentra.

Daarnaast beschikken we over drie andere woonzorgcentra, De Lisdodde en Roosendaelveld in Mechelen, en Bosbeekhof in Sint-Katelijne-Waver.