Je kunt bij jou in de buurt terecht in een van de vijf lokale dienstencentra. Je bent er welkom voor een babbel, wat ontspanning, om iets bij te leren, voor een lekkere en gezonde maaltijd, een driegangendiner aan een democratische prijs, of een verfrissend of hartverwarmend drankje. Je krijgt er ook advies en informatie over onze andere diensten. We helpen je graag verder als je het moeilijk hebt met administratie, belastingen…

Maaltijden aan huis

Door de  coronamaatregelen verzorgen tijdelijk we ook maaltijden aan huis wanneer je zelf niet in het dienstencentrum geraakt. Deze worden aan de deur afgegeven, indien nodig worden ze ook naar boven gebracht. 

De maaltijden moeten zelf thuis opgewarmd worden. Het menu vind je hier.

Maaltijden kunnen telefonisch besteld worden bij de lokale dienstencentra, ten laatste de dag voordien om 12u 's middags. Ook maaltijden voor het weekend zijn mogelijk, deze bestel je uiterlijk op maandag van die week. (zie info in het volgende stukje tekst)

De prijs voor een maaltijd is €7 (€4,5 OMNIO).

Kant-en-klare maaltijden voor het weekend

Iedere vrijdag kan je een maaltijd afhalen in het lokaal dienstencentrum voor het weekend. Er zijn kant-en-klare maaltijden voor iedere dag van het weekend voor de prijs van 7 euro per maaltijd. Bestellen doe je in het lokaal dienstencentrum van jouw voorkeur. Het menu vind je hier.