Je kan terecht in de brasserie van onze vijf lokale dienstencentra voor een lekkere en gezonde maaltijd, een driegangendiner aan een democratische prijs, een verfrissend of hartverwarmend drankje! Hoe het in zijn werk gaat? Dat leggen we je hieronder graag uit.

Maaltijden: ldc's Mechelen

Brasserie en kant-en-klare maaltijden voor het weekend

Iedere weekdag serveren de Mechelse ldc's om 12 uur een driegangenmenu. Wat er te eten valt? Neem vooraf een kijkje op de online menukaart hieronder of in het dienstencentrum zelf. Voor het dagmenu betaal je (v.a. 1 januari 2023) 9,50 euro of 6,50 euro (OMNIO). Dit bedrag betaal je cash, via Bancontact of op factuur aan het dienstencentrum.

Bekijk het menu van het dienstencentrum

Voor het weekend kan je ook een meeneemmaaltijd bestellen. Er is een apart gerecht voor zaterdag, zondag en voor elke dag tijdens de verlengde weekends. Alle aangeboden maaltijden worden in het Hof van Egmont klaargemaakt. Zo’n kwaliteitsvol meeneemgerecht kost (v.a. 1 januari 2023) 9,50 euro per maaltijd en haal je op vrijdag op in het lokaal dienstencentrum. 

Bekijk het afhaalmenu

Maaltijden: ldc De Plek, Sint-Katelijne-Waver

Brasserie en maaltijden aan huis

Van maandag tot vrijdag kan je, van 12 tot 13 uur, in de brasserie van ldc De Plek een hapje komen eten. De menukaart vind je online of in het dienstencentrum. 

Voor het dagmenu betaal je (v.a. 1 januari 2023) 9,50 euro. Woon je in Sint-Katelijne-Waver én heb jij een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (omnio-statuut)? Goed nieuws, want jij krijgt (v.a. 1 januari 2023) 6,50 euro korting! Het volstaat om een kleefbriefje van je ziekenfonds mee te brengen.

Tip: deze korting geldt ook voor de maaltijden aan huis die Zorgbedrijf Rivierenland bedeelt

Menu ldc De Plek

Reserveren

Komen eten in ldc de Plek? Reserveer ten laatste om 12 uur de dag voor je komt.

Liever een warme maaltijd aan huis? Dan reserveer je uiterlijk de dag voordien voor 16 uur.

Reserveren doe je voor beide opties via 015 30 69 90.