Bij Zorgbedrijf Rivierenland bieden we stagiairs graag de kans om te leren van onze ervaren medewerkers. Tijdens een inhoudelijk prikkelende stage die hen stimuleert om zichzelf verder te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak, willen we hun interesse aanwakkeren voor de sector.

Investeren in jong talent, is investeren in de toekomst van onze organisatie en maatschappij. Het samenwerken met stagiaires biedt ook opportuniteiten voor Zorgbedrijf Rivierenland: wij willen voortdurend bijleren van onze stagiaires, hier staan we dan ook graag voor open.

We kiezen bewust voor een stagebeleid waarbij de stagiair maximaal de kans krijgt om te leren en te groeien. Onze opgeleide stagementoren voorzien in een kwalitatieve ondersteuning. Ze laten zich daarbij leiden door de 3 kernwaarden van onze organisatie:

Samen

  • We werken nauw samen met de scholen en opleidingscentra in de buurt.
  • Aan de start van de stage houden we een onthaalmoment, we maken de stagiair wegwijs op de stageplaats en geven graag toelichting over onze werking.

Uniek

  • We vinden het belangrijk om bij aanvang van de stage tijd te maken om, samen met de stagiair, de verwachtingen en ontwikkelingsdoelstellingen te bespreken.
  • Op een constructieve manier geven we geregeld feedback, dit maakt het blijven groeien en bijleren mogelijk. Hierbij staan we altijd open voor een dialoog.
  • Aan het einde appreciëren wij het wanneer de stagiair de stageplaats evalueert, zodat wij kunnen blijven groeien en ontwikkelen

Passie en bezieling

  • Stagementoren betrekken de stagiair bij activiteiten op de werkvloer. We tonen de stagiair een waarheidsgetrouw beeld van de toekomstige job. Dit gebeurt stapsgewijs, waarbij de stagiair naarmate het vorderen van de stage meer taken opneemt en verantwoordelijkheid draagt.

 

Zorgbedrijf Rivierenland biedt stageplaatsen aan voor alle functies binnen de organisatie. We laten stagiairs toe tot een maximum aantal waarvoor we een kwalitatieve begeleiding kunnen garanderen.

Iets voor jou?

Wil je graag stage lopen bij één van onze dienstverleningen? Vraag dan hier je stage aan. Heb je nog vragen over wat we doen? Maak dan kennis met onze dienstverleningen.

Deze visie maakt deel uit van de visie van Zorgbedrijf Rivierenland.