Gepubliceerd op:
24
november
2022

Met een kerstmarkt met kraampjes, lekkere braadworsten en glühwein, een berbertent met muntthee, en zelfs een optreden van een vuurspuwer belooft het een avond vol samenzijn én winterse gezelligheid te worden.

Op vrijdag 16 december, van 16 tot 20 uur, kan je in lokaal dienstencentrum Den Abeel terecht voor een gezellige winterhappening. Niet alleen de medewerkers van het lokaal dienstencentrum, maar ook partners, buurtbewoners en bezoekers zetten samen hun schouders onder deze warme winterse avond.

 

Zo vind je op de kerstmarkt winterse eet- en drankstandjes (ten voordele van De Warmste Week), maar ook heel wat zelfgemaakte cadeautjes. Onze vrijwilligers verkopen er bijvoorbeeld huisgemaakte choco en advocaat, en de leden van de naaiclub en de moedergroep - ons groepje van de Nederlandse les - verrassen je met moois in hun kraampje. Hun opbrengst kan dan volgend jaar weer gebruikt worden voor het aankopen van materiaal of het sponsoren van een uitstap.

 

Terwijl ouders en grootouders gezellig keuvelen, kunnen kinderen op de kerstmarkt langsgaan bij de schminkstand. De pleinwerkers van de buurt maken het gezellig in een berbertent, waar ze met verse soep (van Foodsavers-groentjes) en muntthee serveren. Optredens van onder andere een vuurspuwer maken de avond helemaal af. Kom je ook?

 

Winterhappening

Waar? Ldc Den Abeel

Wanneer? Vrijdag 16 december, van 16 tot 20 uur