Gepubliceerd op:
11
april
2024

Maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen in woonzorgcentrum Hof van Egmont. Op vrijdag 19 april van 13.30 tot 17 uur kan je proeven van heerlijke hapjes en kennismaken met het vernieuwde restaurant.

In woonzorgcentrum Hof van Egmont kunnen bewoners, bezoekers en buurtbewoners elke dag smakelijk komen eten in het vernieuwde restaurant op het gelijkvloers. De chef-koks stellen er elke dag  een gevarieerd en gezond menu samen.

Iedereen welkom

Bewoners, bezoekers, familieleden, buurtbewoners... Iedereen is welkom om mee te eten. Elk middag kan je een warme driegangenmenu bestellen voor 10 euro. Regelmatig staan er ook speciale maaltijden en feestmaaltijden op het menu. Het menu van de volgende weken kan je online bekijken.

Hapjesmarkt

Om de opening van het vernieuwde restaurant te vieren, organiseert Hof van Egmont een hapjesmarkt op vrijdag 19 april van 13.30 tot 17 uur. Onze chef-koks nemen je mee op culinaire wereldreis. Familieleden, buurtbewoners en alle geïnteresseerden zijn welkom om de komen proeven van hun favoriete gerechten. Gegarandeerd om duimen en vingers bij af te likken!

Om 15.30 uur zullen we bovendien de nieuwe naam bekendmaken van het restaurant. Die toepasselijke naam werd bedacht door bewoners en  medewerkers samen.

Tot dan?