Gepubliceerd op:
2
juni
2023

Hoera, de Plek bestaat 1 jaar! Kom je meevieren tijdens onze feestweek?

Een jaar geleden opende lokaal dienstencentrum De Plek haar deuren. Een fantastisch eerste jaar vloog voorbij: met warme vriendschappen, fijne activiteiten en een groeiende en bloeiende gemeenschap. 

Deze bijzondere mijlpaal vieren we met een grote feestweek. We starten op maandag 12 juni en eindigen op vrijdag 16 juni. 

 

 • Maandag 12 juni: Taartnamiddag
  Tijdens een heerlijke taartnamiddag geniet je van een lekker stuk taart, laat je smaakpapillen maar eens verwennen! Koffie of thee krijg je erbij.

  Info
  Prijs: €5
  Reservatie: Wil je zeker een stuk? Bestel vooraf aan de toog in De Brasserie


 • Dinsdag 13 juni: Kaartclub Spéciale
  Voor kaartliefhebbers voorzien we een speciale kaartclub! Bereid je voor op spannende wedstrijdjes en veel plezier! Nog nooit kaart gespeeld of is het al even geleden? Geen probleem, Warre leert je graag wiezen, wippen of éénentwintigen. Een drankje krijgen onze kaarters er gratis bij!


 • Woensdag 14 juni:

  Barbecue (12 - 13.30u)
  Wat is een feest zonder barbecue? Laat de geur van gegrild vlees en groentjes je zintuigen prikkelen en kom met ons meesmullen! In de prijs zitten drie stukken vlees, een uitgebreid groentebuffet en een lekker dessertje. 

  Info
  Prijs: €21 (omnio €18)
  Reservatie: 
  Via het onthaal (M:deplek@zbrivierenland.be ; T: 015 30 69 90)
  Inschrijven kan tot maandag 5 juni

  Vlaamse Kermis (14 - 17u)

  In de namiddag houden we een kermis op de site van wzc Bosbeekhof en ldc De Plek. Heb je een klein hongertje? Wij voorzien hotdogs, smoutebollen, ijsjes en lekkere zoetigheden. Speel je graag spelletjes? Prima, want er zullen ook leuke volksspelen zijn én een springkasteel voor onze jongsten. Ja, hoor helemaal gratis.


 • Donderdag 15 juni: Ambiancemuziek (14.30u)
  Trek je dansschoenen aan en feest mee op muziek van Martin De Winter. Ambiance verzekerd!


 • Vrijdag 16 juni: Kubb-toernooi (14.30u)
  Houd je van competitie en buitenactiviteiten? Top, want wij organiseren een kubb-toernooi. Stel je strategisch denken en behendigheid op de proef en gooi de koning omver. Verzamelen doen we om 14.30u in de inkomhal. Iedere deelnemer krijgt een drankje én de winnende leden krijgen een aankoopbon van de winkel 'Horekeshof & 2 citroenen'. Teams: 2 tot 4 spelers.

  Info
  Reservatie: 
  Via de toog in De Brasserie of via het onthaal (M:deplek@zbrivierenland.be ; T: 015 30 69 90)
  (Indien slecht weer: Rummikub-toernooi)


Prijzenpot

Gedurende de hele feestweek maak je kans op geweldige prijzen!

 • Vind een gouden ticket voor een bezoek aan de keuken en een gratis maaltijd, terwijl je geniet van een warm drankje
 • Laat ons weten wat je favoriete plek is in Sint-Katelijne-Waver. Stuur je foto en uitleg naar deplek@zbrivierenland.be of bezorg je verhaal aan het onthaal. Je wint een heerlijke fruitmand