logo Trooper

Zorgbedrijf Rivierenland heeft zich aangesloten bij Trooper.be Dit is een website waarmee wij geld kunnen inzamelen voor specifieke projecten, maar zonder dat het jou iets kost.

Hoe werkt dat?

Op Trooper.be vind je een verzameling van alom bekende webwinkels. Plan je een online aankoop te doen in een van deze winkels? Én wil je bovendien graag een project van Zorgbedrijf Rivierenland steunen?

Ga dan naar https://www.trooper.be/zbrivierenland scrol naar beneden en klik op de webshop waar je een aankoop wenst te doen. Deze webshop steunt ons project dan met een commissie van +/- 5% van jouw aankoop. Jij betaalt geen cent extra!

Wil je zien hoe het werkt? Gert Verhulst legt het je graag uit in deze video.

lijst shops trooper

Nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen op trooper.be of contacteer ons.

Waarvoor sparen we?

Op dit moment sparen we voor een koppelbed in onze woonzorgcentra. Tot voor kort zamelden we centjes in voor een beleef-TV voor bewoners met dementie, maar door de hoge kostprijs is die droom helaas nog heel veraf. We hopen door het lagere bedrag voor het koppelbed wel genoeg monnies bijeen te sprokkelen.

Trooper koppelbedZoals de naam het zelf zegt, is dit een bed dat aan een zorgbed kan worden gekoppeld. Door het gebruik van één matras kan de bewoner en de partner terug samen slapen. In een hedendaags woonzorgcentrum waar onze waarden (uniek, samen, passie en bezieling) doordrongen zijn, voldoet de aankoop van een koppelbed aan een reële behoefte van mantelzorgers en familie om te overnachten. Bovendien zorgen we er zo voor dat onze visie op tederheid, intimiteit en seksualiteit meer in de praktijk kan worden gebracht.

Het koppelbed is eenvoudig in gebruik en mobiel, waardoor het overal in het woonzorgcentrum kan gebruikt worden.

Hoever staan we al?

Er is 4000 euro nodig voor de aankoop van 1 koppelbed. De 500 euro die we reeds bijeen spaarden voor de beleef-TV gaan dan ook meteen in ons potje voor het koppelbed.

Op de website www.trooper.be/zbrivierenland kan je mee volgen hoeveel geld er al is ingezameld.

Projecten in de toekomst?

Heb je zelf al een suggestie voor een volgend project, laat het ons weten via communicatie@zbrivierenland.be