logo Trooper

Zorgbedrijf Rivierenland heeft zich aangesloten bij Trooper.be Dit is een website waarmee wij geld kunnen inzamelen voor specifieke projecten, maar zonder dat het jou iets kost.

Hoe werkt dat?

Op Trooper.be vind je een verzameling van alom bekende webwinkels. Plan je een online aankoop te doen in een van deze winkels? Én wil je bovendien graag een project van Zorgbedrijf Rivierenland steunen?

Ga dan naar https://www.trooper.be/zbrivierenland scrol naar beneden en klik op de webshop waar je een aankoop wenst te doen. Deze webshop steunt ons project dan met een commissie van +/- 5% van jouw aankoop. Jij betaalt geen cent extra!

Wil je zien hoe het werkt? Gert Verhulst legt het je graag uit in deze video.

lijst shops trooper

Nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen op trooper.be of contacteer ons.

Waarvoor sparen we?

Op dit moment sparen we voor een Beleef-TV. Dit is een interactieve TV gemaakt voor personen met dementie. In het voorjaar van 2018 testten de drie woonzorgcentra dit toestel al uit met zeer positieve ervaringen. De TV zorgt er o.a. voor dat personen met dementie op een andere manier kunnen communiceren, ook wanneer communiceren zeer moeilijk is geworden. Hij is bovendien erg eenvoudig in gebruik en is mobiel. Hierdoor kan hij overal in het woonzorgcentrum gebruikt worden.

Meer weten over Beleef-TV: https://www.debeleeftv.be/

   beleeftv kindbeleeftv muziek 

Hoever staan we al?

Er is 10.000 euro nodig voor een aankoop met de nodige softwarepakketten.

Op de website www.trooper.be/zbrivierenland kan je mee volgen hoeveel geld er al is ingezameld.

Projecten in de toekomst?

Heb je zelf al een suggestie voor een volgend project, laat het ons weten via communicatie@zbrivierenland.be