Gezinszorg

Onze gezinshelp(st)ers kunnen je helpen bij het huishouden, maar ook bij je persoonlijke verzorging. Zij bieden hulp bij je dagelijkse lichaamsverzorging, zoals je dagelijks en wekelijks toilet, bad, haarverzorging, voet- en nagelverzorging, enzovoort. Zij helpen bij het omkleden, bij het eten en drinken of ondersteunen bij beweging. 

De lokale dienstencentra

Voor persoonlijke verzorging kun je ook terecht in het lokaal dienstencentrum. In sommige ervan kun je een bad of douche nemen. Bij andere kun je langsgaan voor een pedicure of een kappersbeurt. 

Het centrum voor dagverzorging

Het centrum voor dagverzorging is niet alleen een plaats waar je leuke activiteiten kunt doen. Er kan ook geholpen worden met je persoonlijke verzorging, je kunt hulp krijgen om een bad te nemen en je kunt er terecht voor voet- en nagelverzorging. Je kunt er ook een afspraak krijgen bij de kapper of de pedicure. 

Kortverblijf

Ben je tijdelijk niet in staat om voor jezelf te zorgen, door ziekte bijvoorbeeld? Dan is het kortverblijf wellicht een oplossing voor jou. Hierbij verblijf je tijdelijk in het woonzorgcentrum Hof van Egmont of De Lisdodde. Je krijgt er dezelfde zorg als de andere bewoners tot je weer naar huis kunt. 

Het woonzorgcentrum

Krijg je al heel wat thuiszorg maar is dit niet meer voldoende om de noodzakelijke zorg te krijgen? In het woonzorgcentrum kun je de klok rond de nodige zorg krijgen. 

Vragen

Wil je graag praten met iemand over deze mogelijkheden omdat je niet weet wat voor jou de beste oplossing is? Dan kun je contact opnemen met onze zorgcoaches