Je houdt van een gezonde, verse en complete maaltijd, maar je hebt het moeilijk om die zelf te bereiden. Zorgbedrijf Rivierenland biedt je verschillende mogelijkheden.

Zo kun je dankzij de dienst aan huis gebrachte warme maaltijden dagelijks een warme maaltijd thuis geleverd krijgen. Ook dieetmaaltijden behoren tot de mogelijkheden. De zorgorganisatie  is jouw aanspreekpunt en volgt alles nauwgezet op. We hebben aandacht voor de kwaliteit van de maaltijden en de geleverde service. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel maaltijden je wenst, met een minimum van 2 per week. Je bestelt je maaltijd 2 dagen vooraf. Het menu Mechelen en het menu Sint-Katelijne-Waver kun je steeds online raadplegen. Voorwaarden en prijzen

Onze gezinshelp(st)ers kunnen je ook helpen bij het bereiden van de maaltijden. Zij komen wekelijks of meermaals per week op een vast tijdstip bij je langs. Ze kunnen ook helpen bij andere huishoudelijke taken. Zij hebben bovendien aandacht voor jou en je persoonlijke situatie.

Eet je liever in gezelschap? Dan ben je welkom in één van onze 5 lokale dienstencentra. Iedere middag kun je daar, na reservatie, een driegangenmenu eten. Na het eten kun je eventueel nog deelnemen aan één van de vele activiteiten. Om een maaltijd te reserveren (24 uur vooraf) neem je contact op met het dienstencentrum waar je wilt gaan eten. Op vrijdag kan je ook een meeneemmaaltijd ophalen zodat je ook in het weekend kan genieten van een gezonde maaltijd. 

Zoek je naast de maaltijden ook een zinvolle dagbesteding? Dan is één van onze dagverzorgingscentra misschien wel iets voor jou. Zij bieden je drie maaltijden per dag aan: ontbijt, middagmaal en een brooddoos voor ’s avonds. Daarnaast kunnen zij helpen met je persoonlijke verzorging en bieden ze ook individuele en groepsactiviteiten aan.

Ga je regelmatig op bezoek in het woonzorgcentrum Hof van Egmont? Je kunt daar ’s middags ook een middagmaaltijd gebruiken in het restaurant. Je hoeft je maaltijd alleen een dag vooraf te reserveren.

Wil je meer informatie over deze dienstverlening of heb je hulp nodig bij een aanvraag? Neem dan contact op met de zorgcoach.