Gepubliceerd op:
15
mei
2023

Naar jaarlijkse traditie haalt menig Vlaming graag zijn fietsbenen boven tijdens het hemelvaartweekend, om samen te fietsen in de strijd tegen kanker.

Dit jaar introduceert Kom op Tegen Kanker het ‘Zilveren Peloton’: bewoners uit enkele Vlaamse woonzorgcentra zetten hun voeten mee op de pedalen!

 

Zilveren Peloton

Van 15 tot 17 mei gaan de bewoners van woonzorgcentrum Bosbeekhof de uitdaging aan. Samen met familieleden en supporters proberen ze 1000 km op de teller te krijgen. Natuurlijk gebeurt dit niet op een koersfiets, maar wel op een hometrainer, zitfiets of duofiets. Zo dragen zij hun steentje bij om geld in te zamelen ten voordele van kankeronderzoek. Bovendien krijgen de bewoners speciaal bezoek, dinsdag 16 mei komt Frank Deboosere hen persoonlijk aanmoedigen!

 

"De deelname van woonzorgcentrum Bosbeekhof aan het Zilveren Peloton toont de veerkracht en betrokkenheid van onze bewoners, hun familie en medewerkers. Samen zetten we ons in om niet alleen geld in te zamelen, maar ook bewustzijn te creëren over kanker en het belang van een gezonde levensstijl. Samen maken we een verschil in de strijd tegen kanker." aldus Jeroen Baeten, voorzitter van Zorgbedrijf Rivierenland.

 

Help je mee?

Help je onze bewoners graag om een zo groot mogelijk bedrag te verzamelen? Dat kan! Simpelweg door een (kleine) gift te doen, vanaf €40 aan Kom op Tegen Kanker is je gift fiscaal aftrekbaar. Je kan vrijblijvend storten op BE14 7331 9999 9983 met vermelding ‘170 109 492 - Gift’. Strijd je met ons mee?