Gepubliceerd op:
26
februari
2024

In onze 5 lokale dienstencentra zijn buurtbewoners elke dag welkom voor een lekkere, gezonde maaltijd en boeiende activiteiten. Beide worden goed gesmaakt, zo blijkt uit de tevredenheidsenquête.

Dikke pluim voor onze keukenploeg, ldc-medewerkers en vrijwilligers

Eind 2023 vulden 166 mensen een enquête in. 90% van de bezoekers die komt lunchen, is tevreden tot heel tevreden over de smakelijkheid van de maaltijden. 23 respondenten (14%) heeft nog niet gegeten in een dienstencentrum, zij komen enkel langs voor een activiteit.
9 op 10 van onze bezoekers is ook tevreden tot heel tevreden over de prijs, de variatie van de maaltijden en de grootte van de porties. Dat verdient een dikke pluim voor onze koks, de hele keukenploeg en alle vrijwilligers die elke dag opnieuw een smakelijke en afwisselende driegangenlunch op tafel toveren voor 7 of 10 euro.

“Zeer gezellige brasserie!”

Bezoekers geven ook positieve punten voor sfeer en gezelligheid. De gezellige inrichting, de bediening door vrijwilligers en de presentatie van de maaltijden wordt geapprecieerd.

Bijzondere maaltijden, zoals een bbq of feestmaaltijd voor Valentijn of Pasen, zijn bijzonder populair. Dat merken we ook aan de reservaties: wie wil aanschuiven voor een feestmaaltijd, moet op tijd reserveren. 

Gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils

 Een spelletje Scrabbel, een biljartwedstrijd of een wekelijkse les yoga of turnen? Ook daarvoor zijn bezoekers welkom in onze lokale dienstencentra.


 
Ook daarover heerst grote tevredenheid: 89% van de bezoekers die deelneemt aan de activiteiten is daar tevreden tot heel tevreden over.

Deelnemers appreciëren de variatie in het activiteitenaanbod en zijn ook erg te spreken over de prijzen van activiteiten. Ze zijn enthousiast over de begeleiding door onze animatoren. Al zijn er wel enkele suggesties: sommige bezoekers stellen voor dat er meer muzikale en dansnamiddagen geprogrammeerd worden.

Altijd welkom!

Zin om te komen proeven van een lunch of deel te nemen aan een activiteit?
Bekijk de activiteitenkalenders en de menu's van onze lokale dienstencentra